Word lid Bestel gratis

Vervangend programma: fysiotherapeut van Revant

| Breda | Longpunt

Ontmoeting en informatiebijeenkomsten voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners, mantelzorgers en zorgverleners.

Wie een longziekte heeft, krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Maar het omgaan met een (vaak) chronische ziekte omvat meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Hoe richt je je leven zo goed mogelijk in? Welke hulpmiddelen en instanties zijn er allemaal? En wat kan de omgeving voor je betekenen?

Ervaringen

Voor een antwoord op al deze vragen is er het Longpunt. Een initiatief van het Longfonds. Iedere maand zijn er themamiddagen in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Made waarop patiënten en hun partners actuele informatie en praktische tips krijgen. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers ook bij hen met vragen terecht.

Door ziekte van de spreker gaat de presentatie over bacterie of virus helaas niet door. Wij zorgen voor een vervangend programma!

Laatste nieuws: een fysiotherapeut van de longrevalidatie van Revant gaat een presentatie geven over astma en copd (overeenkomsten/verschillen) en over inspanning, wat doet dat?

Wij zijn blij om u te kunnen laten weten dat wij u een vervangend programma kunnen aanbieden.

Wij zien u graag. U bent van harte welkom!

Locatie: Ontmoetingscentrum de Vlieren, Mgr, Nolensplein 1, 4812 JC Breda

14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Gratis deelname!

Meer informatie via 06-42626228 of breda@longpunt.longfonds.nl

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.