Word lid Bestel gratis

Longpunt

Als longpatiënt heeft u veel aan uw arts of verpleegkundige, maar wat u van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. U leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners.

Longpunten in regio Brabant West.

Wij zijn er trots op dat wij u op 4 verschillende plaatsen een Longpunt kunnen aanbieden. Dit zijn: Breda/Made, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Voor u als patiënt en uw omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. U kunt hier zorgverleners ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Daarnaast ontmoet u vrijwilligers van het Longfonds. Iedere bijeenkomst start met een voorlichting over een bepaald thema.

Deelname is geheel gratis en aanmelden mag, maar hoeft niet.

Bekijk hier de agenda van de Longpunten.

Bekijk hier de flyer van Bergen op Zoom, let op het longpunt van 13 oktober is verzet naar 20 oktober! Dit staat niet op de flyer.

Bekijk hier de flyer van Roosendaal.

Bekijk hier de flyer van Breda/Made, let op het longpunt van 15 januari in Made is verzet naar 16 januari in Breda! Dit staat niet op de flyer.

Het programma van de Longpunten is onder voorbehoud. Check voor de zekerheid altijd de agenda.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.