Word lid Bestel gratis

Gezocht: Vrijwilligers-moderators coronalongplein

Het Longfonds zoekt vrijwilligers die het leuk vinden actief te zijn als moderator van het nieuwe forum voor (post-)coronapatiënten. Dit forum wordt zeer binnenkort gelanceerd. Het geeft antwoord op medische vragen over corona en praktische adviezen over het omgaan met klachten en werken aan herstel. Daarnaast biedt het coronapatiënten en hun naasten een veilig platform om hun ervaringen met anderen te delen. Tevens kunnen zij vragen van medische aard aan deskundigen stellen. Ook kunnen bezoekers zich aanmelden om hun ervaringen en klachten te delen met onderzoekers. 

Wat vragen we van jou?

* Je screent het platform op ongewenste zaken, zoals aanstootgevende toon en taalgebruik, gebrek aan respect voor uitingen van anderen, reclame, maar ook dubbele topics, en meer huisregels, vergelijkbaar met de regels die het        Longfonds ook voor het Longforum hanteert (https://longforum.nl/overhetlongforum#).

* Je bent bereid een vast aantal momenten per week te besteden aan de screening, en wilt je hier voor langere tijd aan verbinden

* Je bent vanaf nu (week 11 mei) beschikbaar

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.