Word lid Bestel gratis

Een gezellige zomerafsluiting!

| Bergen op Zoom | Longpunt

Ontmoeting en informatiebijeenkomsten voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners, mantelzorgers en zorgverleners.

Wie een longziekte heeft, krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Maar het omgaan met een (vaak) chronische ziekte omvat meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Hoe richt je je leven zo goed mogelijk in? Welke hulpmiddelen en instanties zijn er allemaal? En wat kan de omgeving voor je betekenen?

Ervaringen

Voor een antwoord op al deze vragen is er het Longpunt. Een initiatief van het Longfonds. Iedere maand zijn er themamiddagen in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Made waarop patiënten en hun partners actuele informatie en praktische tips krijgen. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers ook bij hen met vragen terecht.

9 juni Een gezellige zomerafsluiting!

Op dinsdag 9 juni houden wij alweer het laatste longpunt voor de zomer. Het programma van dit longpunt wordt later bekend gemaakt.

U bent van harte welkom!

Locatie: later te bepalen

14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Gratis deelname!

Meer informatie via 088-7067884 of bergenopzoom@longpunt.longfonds.nl

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.