Word lid Bestel gratis

Lanelijke actie: Scholen schaatsen voor lucht

Vanaf september 2012 vindt de landelijke actie 'Scholen schaatsen voor lucht' plaats. Een sportief en inspirerend schaatsevenement voor basisscholen, waarbij leerlingen uit groep 5, 6 en 7 schaatsen voor het Astma Fonds (binnenkort Longfonds).

Het is een initiatief van DuoSport, de SupportActie, de KNSB, Ice-World en de landelijke ijsbanen. Het Astma Fonds is het goede doel van deze actie. Leerlingen zoeken voor vier loten (t.w.v. 5,50 per stuk) een supporter. Hiermee spelen supporters een jaar lang mee in de loterij van de  Supportactie en maken zij kans op mooie prijzen, zoals een Citroën C1. De opbrengst van één van de loten gaat direct naar het Astma Fonds.

Met de opbrengst van de overige loten krijgen de leerlingen een geheel verzorgde schaatsles op een ijsbaan in de buurt. Zo schaatsen kinderen voor het goede doel én hebben zij zelf een leuke ervaring op het ijs!

Mee doen?

Scholen die mee willen doen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@duosport.nl of te bellen naar 0900 3867767. Meer informatie is te vinden op www.scholenschaatsenvoorlucht.nl.