Word lid Bestel gratis

Over oud....en nieuw....

Hartje zomer en dan al een bericht over oud- en nieuwjaar? Nee hoor, gelukkig is de jaarwisseling nog heel ver weg en mogen we in West-Brabant nog volop genieten van een “ongekend hollandse” zomer !

Nee, mijn bericht aan u heeft een andere reden: per 1 juli heb ik mijn werkzaamheden als regio-consulent bij het Longfonds neergelegd. Officieel ga ik ik per 1 september met pensioen, maar omdat ik mijn opgespaarde vakantie tot het eind heb bewaard ben ik sinds 1 juli al niet meer actief.

Dat “oud”, dat gaat dus over mij. En “nieuw”, dat gaat over mijn opvolgster Josien van Essen. Hoewel Josien eerlijk gezegd ook niet helemaal nieuw is binnen de organisatie. We hebben destijds al samengewerkt toen zij nog voor de Hart&Vaatgroep (nu Harteraad) werkte. In die tijd hebben we samen met Josien en vrijwilligers van beide patienten-organisaties het Longpunt met als thema “Dokter is  het mijn hart of zijn het mijn longen?” georganiseerd. Daarna was Josien meer dan welkom om bij het Longfonds te komen werken en zich in eerste instantie in te zetten voor de collecte.

En nu, nu neemt Josien in West-Brabant dus het stokje van mij over. Per 1 september zet ze zich als relatiemanager bij het Longfonds in voor zowel collecte als patienten-organisatie in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant. Ik heb er alle vertrouwen in dat die klus bij Josien in goede handen is!

Dus namens uw “oude regioconsulent” : een warme groet aan vrijwilligers, zorgverleners en longpatienten met wie ik de afgelopen 6 jaar heb mogen kennismaken en samenwerken. Het ga u allen goed!

Agnes Moust