Word lid Bestel gratis

Kennismaking nieuwe relatiemanager: Josien van Essen

Vorige week nam Agnes Moust op de website afscheid van u alllemaal. Vandaag stelt de nieuwe relatiemanager, Josien van Essen, zich aan u voor. Wij, als vrijwilligers, heten haar van harte welkom in de regio en kijken er naar uit om met haar te gaan samenwerken! 

Sinds december 2017 ben ik werkzaam voor het Longfonds. Ik heb in Zuid Nederland de jaarlijkse collecte gecoördineerd. Vanaf 1 september ben ik als relatiemanager het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers – zowel van de collecte- als van de patiëntenactiviteiten in de regio’s Zuid Holland, Zeeland en West-Brabant. Ik vervang in Brabant West Agnes Moust, zij is per 1 juli met pensioen gegaan. Ik kijk er enorm naar uit om de vrijwilligers in Brabant West te ontmoeten en met hen te gaan samenwerken!

Citaat: Van het enthousiasmeren en verbinden van mensen krijg ik energie; Iedereen datgene te laten doen waar hij/zij goed in is en plezier in heeft! Het Longfonds is voor mij een fantastische en inspirerende werkplek; Ik ben er trots op dat ik de verbindende schakel mag zijn tussen de landelijke projecten en campagnes en al die gedreven en enthousiaste vrijwilligers in de regio’s  Met elkaar kunnen we echt het verschil maken voor 1 miljoen Longpatiënten!!