Word lid Bestel gratis

Boottocht vanuit Leur op 14 juli 2018

Voor onze leden in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen Chaam, Zundert, Etten-Leur, Moerdijk en Drimmelen organiseren wij een leuke boottocht op zaterdag 14 juli 2018!

De activiteit is geschikt voor mensen die zuurstof en/of een rolstoel gebruiken. Ook is de activiteit rookvrij en vragen wij u om geen luchtjes te gebruiken. 

We willen u en uw partner/mantelzorger van harte uitnodigen voor een gezellige boottocht met hapjesbuffet.

U wordt om 11.30 uur verwacht aan boord van MPS Brabant in jachthaven De Turfvaart in Etten Leur. U kunt uitstappen vlakbij de rondvaartboot. De auto moet daarna wel op de parkeerplaats gezet worden. Om aan boord te komen is het noodzakelijk om een paar meter te lopen. Natuurlijk zijn er voldoende hulpvaardige handen aan boord om u daarbij te helpen. De schipper heeft ons verzekerd dat het op die manier altijd lukt om het schip te betreden. Een rollator of rolstoel kan wel mee aan boord maar er is geen lift/brede oprijplaat. 

Tijdens de rondvaart kunt u genieten van het mooie uitzicht en een gevarieerd hapjesbuffet. Rond 16.30 uur zijn we weer terug in de jachthaven.

Zaterdag 14 juli 2018
Jachthaven De Turfvaart
Westpolderpad 6, 4871 NC Etten-Leur
Van 11:30 tot 16:30 uur (inloop vanaf 11:15 uur)
Kosten: € 29,50 per persoon voor leden, € 34,50 voor niet leden (inclusief boottocht en hapjesbuffet)

U kunt zich tot 31 mei a.s. aanmelden door de eigen bijdrage over te maken op rekeningnummer: NL80 RABO 0335 9543 32 t.n.v. Longfonds onder vermelding van ‘boottocht regio Brabant West 2018’. Tevens vragen wij u om het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar: 

Thea van der Ven: westbrabant@regio.longfonds.nl

De minimale deelname is 20 personen. Er kunnen maximaal 40 personen mee. 
Let op: Vol=Vol. Uw betaling geldt als definitieve opgave.

Wij hopen u op 14 juli te mogen begroeten/ontmoeten!

Vrijwilligers Longfonds regio Brabant West