Word lid Bestel gratis

Afscheid regio-consulent: Agnes Moust

Per 1 september leg ik mijn werkzaamheden als regio-consulent in Noord-Brabant en Limburg neer en ga ik met pensioen. Tot 1 juli ben ik nog actief in de regio. Voor de regio Brabant-West draag ik het stokje over aan Josien van Essen. Zij is al in dienst is bij het Longfonds en is op dit moment nog heel hard aan het werk om onze jaarlijkse collecte in mei in goede banen te leiden. Om Josien toch alvast voor te stellen en haar kennis te laten maken met de collega’s in het werkveld, hebben we op vrijdag 20 april in Roosendaal een bijeenkomst belegd voor alle regio-vrijwilligers van Brabant-West.

 

 

Het werd een goedbezochte en gezellige bijeenkomst waar vertegenwoordigers van de Longpunten Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda e.o. en de Werkgroep lotgenotencontact West-Brabant aanwezig waren. We hebben geïnventariseerd  waar iedereen blij van wordt in zijn/haar werk voor het Longfonds en wat dat betekent voor de samenwerking met Josien.

Tot mijn grote verrassing hadden de Longpunten ook allemaal een cadeau voor mij meegebracht, zodat ik na de gezamenlijke lunch o.a. naar huis ging met een wagen volgeladen met kleurige tuinplanten, een insectenhotel en een prachtig bloemstuk. Wat een verwennerij! Het heeft mij heel veel goed gedaan om te horen dat al die fantastische mensen waarmee ik soms jarenlang heb samengewerkt mijn ondersteuning in de afgelopen 5 jaar hebben gewaardeerd. En dat op deze manier tastbaar hebben willen maken. En ik weet zeker dat het met Josien samen ook helemaal goed gaat lopen.

Dank jullie wel allemaal! Diegenen die vrijdag niet aanwezig konden zijn hoop ik in de komende maanden nog te zien, o.a. bij de Longpunten.

 

Agnes Moust, Regioconsulent