Word lid Bestel gratis

48e Longpunt geopend op 20 maart 2014

48e Longpunt Officieel geopend! Op 20 maart 2014 is het 48e Longpunt officieel geopend in de binnentuin van TWB, Thuiszorg met Aandacht. Het Longpunt Roosendaal is een initiatief van het Longfonds, Franciscus Ziekenhuis, Zorgroep West-Brabant en TWB, Thuiszorg met Aandacht.

Feestelijke openingsbijeenkomst
Tijdens de opening waren er naast longpatiënten diverse vertegenwoordigers en sympathisanten van verschillende organisaties aanwezig. Samen hoorden zij hoe dhr. van Boxem, Longarts bij het Franciscus Ziekenhuis de bezoekers meenam in zijn presentatie over Astma en COPD.

Natuurlijk was er ook een officieel momentje waarbij symbolisch de taart aan werd gesneden. Het 48e Longpunt is een feit!

Programma
Iedere maand staat een andere thema centraal bij het Longpunt. Iedereen is van harte welkom om de bijeenkomsten bij te wonen. Hieronder treft u het programma van de komende 3 bijeenkomsten.

17 april
Longziekten onder begeleiding van de longarts en huisarts

15 mei
Medicatie bij longziekten: inhaleren, werking en bijwerkingen onder begeleiding van een longverpleegkundige en apotheker.

19 juni
WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Waar heeft u recht op?

Direct aanmelden?
wilt u zich direct aanmelden voor een bijeenkomst of wilt u meer informatie stuur een mail naar longpuntroosendaal@longfonds.nl of bel naar 088 – 560 2020.

Locatie Longpunt Roosendaal

TWB, Thuiszorg met Aandacht, Belder 2-4 4704 RK Roosendaal.