Word lid Bestel gratis

Longpunt Bergen op Zoom 5 jaar!

Op 6 juni jongstleden bestond het Longpunt Bergen op Zoom 5 jaar. Dit konden we natuurlijk niet ongemerkt voor bij laten gaan. Tijd voor een feestje!

Dit lustrum werd gevierd met een extra vrolijke bijeenkomst in de aula van het Bravis Ziekenhuis. Dit keer geen spreker, maar een gezellig samenzijn met oudhollandse spelletjes en – naast de vertrouwde koffie of thee – ook een lekker stuk taart, koele drankjes en hapjes. Het vaste vrijwilligersteam was al een uur voor aanvang van de viering druk bezig met het versieren van de ruimte. 

Toen de taart verorberd was gingen de meeste bezoekers een kijkje nemen bij de spelletjes. Zo was er o.a. een kegelspel, kon je ringwerpen of een potje sjoelen. Maar ook werd er aan tafel driftig gespeeld bij Mens Erger JE NIET waar de vreugde natuurlijk het grootst was als je de pion van je tegenstanders NET voor binnenkomst in de veilige thuishaven nog even lekker van het bord kon wegwerken! Ook was er deze middag extra tijd voor gezellige gesprekken, waardoor mensen elkaar toch wat beter leerden kennen. De middag vloog dan ook om. Bij het vertrek zagen we alleen maar blije gezichten en hoorden we veel mensen zeggen: Dit moeten we vaker doen!

Het vrijwilligersteam sloot de middag af met een gezamenlijke maaltijd bij Fort Smakelijk. Daar werd nog eens geproost op het succes van Longpunt Bergen op Zoom. We wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag weer terug in september!